Πώληση-Αγορά-Αντιπαροχή-Ενοικίαση – idealhome.gr

Πώληση-Αγορά-Αντιπαροχή-Ενοικίαση

Πώληση-Αγορά-Αντιπαροχή-Ενοικίαση


Αγορά …

                  Ενοικίαση …

                                             Αντιπαροχή …

 

Είμαστε εδώ για να σας συμβουλεύσουμε, να σας βοηθήσουμε και να σας καθοδηγήσουμε με ασφάλεια μέχρι την υπογραφή του συμβολαίου και την επιτυχή πώληση του ακινήτου σας.

Αίτηση ανάθεσης ακινήτου

Η αίτηση που συμπληρώνετε θα επεξεργαστεί από εμάς και στη συνέχεια θα επικοινωνήσουμε μαζί σας για να προχωρήσουμε στη διαδικασία της προεκτίμησης του ακινήτου σας.

Στο πεδίο < τιμή >, καταγράψτε τη δική σας εκτίμηση για την αξία του ακινήτου σας.

Χρησιμοποιείστε το πεδίο  περιγραφή  για να προσθέσετε πληροφορίες που θα θέλατε να γνωρίζουμε και οι οποίες δεν καλύπτονται από τα υπόλοιπα στοιχεία της σελίδας (π.χ. όροφος ακινήτου, επίπεδα αν πρόκειται για μεζονέτα, χώροι ακινήτου, κήπος, θέα, πάρκινγκ)

Διευκρίνιση:  Να σημειωθεί ότι η αίτηση Ανάθεσης  δεν αποτελεί δεσμευτικό νομικό έγγραφο ή διαδικασία.

Πρόκειται απλά για μία πρώτη επικοινωνία που σηματοδοτεί το ενδιαφέρον για μία πιθανή συνεργασία μεταξύ του ενδιαφερόμενου και του μεσιτικού γραφείου.

Η έναρξη οποιασδήποτε σχετικής συνεργασίας πραγματοποιείται μετά από τη μεταξύ τους επικοινωνία και σύμφωνη γνώμη.

.

Συμπληρώστε την φόρμα επικοινωνίας και θα επικοινωνήσουμε άμεσα μαζί σας!!

Παρακαλώ συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα

 

Επαλήθευση

real Estate, Μεσιτικά Γραφεία, Μεσίτες, Κτηματικές συναλλαγές, Ενοικίαση, Πώληση Ακινήτων,  Οικοπέδων στα Βόρεια προάστια, ideal home.gr , Μεσιτικό Γραφείο, Αττικής, Αγορές, Πωλήσεις, Ενοικιάσεις Κατοικιών, Τεχνικό & Μεσιτικό Γραφείο ακινήτων. Αγορά – Πώληση – Κατασκευή, Αγγελίες ακινήτων, real Estate, idealhome.gr, Μεσιτικά Γραφεία βορεια προαστια, Μεσίτες, Κτηματικές συναλλαγές, Ενοικίαση, Πώληση Ακινήτων, πωλησεις ακινητων βορεια προαστια,  πωλησεις Οικοπέδων στα Βόρεια προάστια, ideal home.gr , Μεσιτικό Γραφείο, Αττικής, Αγορές, Πωλήσεις, Ενοικιάσεις Κατοικιών, Τεχνικό & Μεσιτικό Γραφείο ακινήτων. Αγορά – Πώληση – Κατασκευή – Ανακαίνιση σπιτιου, Αγγελίες ακινήτων,